ICT ondersteuning Middelburg Fancit: zekerheid voor een vast bedrag per maand

Als ondernemer wilt u altijd vooruit, zonder u druk te hoeven maken over kabels, switches en netwerken. Dat vraag om IT support Middelburg van de hoogste kwaliteit, van Fancit. Persoonlijk en professioneel. ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand.

ICT-zekerheid

Onder het motto ‘ICT is als ademen. Je wilt er niet over nadenken’ biedt Fancit dagelijks honderden bedrijven en zorgpraktijken ICT-zekerheid. Vanuit onze vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland) zijn we hard op weg naar landelijke dekking. Waarmee kunnen we uw bedrijf verder helpen?

Fitte systemen

Met een datagedreven aanpak houdt Fancit uw netwerk, servers en computers FIT. Onze analisten meten met geavanceerde tools doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. Werken alle kritieke services naar behoren? Zijn er updates beschikbaar? Zijn er meldingen over datalekken bij grote, internationale softwareleveranciers? Wij monitoren 24/7, zonder dat u het merkt.

Minder storingen

Onze datagedreven aanpak – uniek in Nederland – is een garantie voor een extreem laag storingspercentage. En mocht er toch een storing zijn dan kunnen we die doorgaans snel verhelpen. Onze slimme software vertelt namelijk precies waar het probleem zit.

Vast contactpersoon

Heldere communicatie is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We bieden online support in Middelburg of komen bij u langs. Uw vaste contactpersoon legt ook complexe ICT-zaken uit in begrijpelijke taal. En is laagdrempelig bereikbaar via telefoon, email en chat.

Vast bedrag per maand

Fancit is uw ICT-partner in iedere fase van het ondernemerschap. We houden uw systemen FIT voor een vast bedrag per maand. U bepaalt zelf welke ICT ondersteuning Middelburg u nodig hebt. Op basis van de wensen van ondernemend Nederland hebben we een aantal pakketten samengesteld, maar uiteraard is maatwerk ook altijd mogelijk.