ICT bedrijf Cadzand Fancit: zekerheid voor vast bedrag per maand

ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken. Fancit, een vernieuwend ICT bedrijf Cadzand, biedt de oplossing. Terwijl u druk bent met ondernemen, regelen wij al uw IT-zaken van A tot Z.

Uit Zeeland

Hebt u de paarse pauw uit het Fancit-logo al eens gespot op de Zeeuwse wegen? Vanuit onze vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland) bieden we dagelijks honderden bedrijven en huisartsenpraktijken ICT-zekerheid en -beschikbaarheid.

Onze diensten

Bij Fancit pakken we de zaken anders aan dan andere IT bedrijven Cadzand. Met schaalbare oplossingen, passend bij uw budget, creëren we de excellente ICT-omgeving die u nodig hebt voor continuïteit én groei. Waarin u en uw medewerkers veilig en snel kunnen werken. En waar storingen zeldzaam zijn.

Meten is weten

Ook na de implementatie kunt u op ons rekenen. Met geavanceerde tools meten onze specialisten doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. Werken alle kritieke services naar behoren? Zijn er updates beschikbaar? Zijn er meldingen over datalekken bij grote, internationale softwareleveranciers? Wij monitoren 24/7, zonder dat u het merkt. En dat voor een vast bedrag per maand.

Vast contactpersoon

Support nodig? Of hebt u een vraag? Uw vaste contactpersoon is laagdrempelig bereikbaar en spreekt de taal van u en uw medewerkers. Complexe zaken uitleggen in jip-en-janneketaal? IT bedrijf Cadzand Fancit bewijst dagelijks dat het kan.

Kennismaken?

Wilt u ook profiteren van de samenwerking met een ICT bedrijf Cadzand dat al jaren voorop loopt? We vertellen u graag meer over wat Fancit voor u kan betekenen. Een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking is snel gepland.