ICT oplossingen Zierikzee. Fancit regelt het van A tot Z

Met slimme IT oplossingen Zierikzee draagt Fancit bij aan de continuïteit en groei van uw bedrijf. We worden graag maximaal uitgedaagd en hebben veel ervaring met oplossingen die ondernemers écht verder helpen. Van industrie tot groothandel en van kantoor tot huisartsenpraktijk.

Over Fancit

Fancit heeft vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek en is hard op weg naar landelijke dekking. Onder het motto ‘ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken’ bieden we inmiddels honderden ondernemers ICT-zekerheid en beschikbaarheid. Profiteer ook van een ambitieuze ICT-partner, die al jaren voorop loopt in de markt.

Strategisch partner

Bij Fancit kijken we verder dan vandaag en morgen. Als strategisch partner zijn we gespecialiseerd in schaalbare ICT oplossingen Zierikzee, passend bij uw budget en ambities. Een team van hooggeschoolde specialisten staat klaar om al uw ICT-zaken van A tot Z te regelen.

0-meting

Wat zijn uw wensen en uitdagingen? Hoe is het gesteld met uw huidige ICT-omgeving?  Persoonlijke gesprekken en de gratis 0-meting bieden belangrijke inzichten over wat uw bedrijf nodig heeft. Van werkplekken tot (cloud)servers en van device management Zierikzee tot beveiliging.

Fancit regelt het

Terwijl u zich op de business richt, brengen onze specialisten uw ICT-omgeving op het gewenste niveau. Kwaliteit, veiligheid en snelheid. Fancit regelt het. U hoeft er niet over na te denken.

Heldere communicatie

Dankzij onze beproefde methode en jarenlange ervaring slaagt Fancit er keer op keer in om de implementatie van slimme oplossingen probleemloos te laten verlopen. Inclusief de benodigde afstemming met leveranciers en het informeren van de medewerkers.

Zekerheid en beschikbaarheid

Ook na de implementatie kunt u op ons rekenen. Voor een vast bedrag per maand houden we uw systemen FIT. Ervaart u binnenkort ook het comfort van ICT-zekerheid en beschikbaarheid?