Veilig werken met IT security services Aalten van Fancit

Ondernemen zonder zorgen over hackers en vervelende storingen. Dat wil toch iedereen? Fancit maakt het mogelijk met vernieuwende security services Aalten. We garanderen dat uw ICT-omgeving altijd veilig en beschikbaar is. Want ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken.

Vernieuwing in de ICT-wereld

Met een team van 25 gedreven specialisten zorgt Fancit sinds 2014 voor vernieuwing in de ICT-wereld: totale ICT-ontzorging voor een vast bedrag per maand. Vanuit onze vestigingen in Gelderland en Zeeland bieden we dagelijks met gepaste trots honderden ondernemers en praktijkhouders de ICT-zekerheid die ze nodig hebben om zorgeloos te ondernemen. Dat doen we met een nuchtere, daadkrachtige en vernieuwende aanpak.

Hackers buiten de deur

Veilig werken is een belangrijk thema. Bijna dagelijks komen berichten in het nieuws over bedrijven en huisartsenpraktijken die gedupeerd worden door hackers. Met security services Aalten voorkomt Fancit dit soort vervelende situaties. We realiseren voor u een veilige IT-omgeving, inclusief uitstekende beveiliging.

Gegarandeerd veilig werken

Als uw systemen zijn ingericht volgens onze standaarden garandeert we een veilige ICT-omgeving, die cybercriminelen op afstand houdt. De nieuwste beveiligingssoftware en onze specialisten vormen samen een krachtig schild. Onze experts hebben altijd inzicht in de laatste kwetsbaarheden en speuren het darkweb af naar rondslingerende wachtwoorden. Externe cybersecurity-specialisten kijken voortdurend mee als extra slot op de deur.

Steekproeven

Medewerkers bewust maken van de dreiging van internetcriminaliteit is onderdeel van onze security services in Aalten. We delen informatie en controleren of uw team verdachte emails links laat liggen. Om uw medewerkers scherp te houden, verrassen we ze geregeld met phishing testen. Support nodig? Uw vaste contactpersoon staat voor u klaar.

Up to date

De ontwikkelingen in de ICT-wereld gaan razendsnel. Wekelijks zijn er veranderingen die veel impact kunnen hebben op uw business en op de veiligheid van uw systemen. Gelukkig is bij Fancit de kennis en expertise altijd up-to-date. Ons team van hooggeschoolde specialisten volgt alle internationale ontwikkelingen op de voet en houdt uw systemen FIT. Verbeteringen voeren we in overleg door. Bij grotere aanpassingen informeren we u met een presentatie.

Vast bedrag per maand

Wilt u ook zonder zorgen over IT-zaken ondernemen? Fancit houdt uw systemen veilig en FIT, voor een vast bedrag per maand. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.