IT support Vlissingen: kies ook voor zekerheid voor vast bedrag per maand

Stelt u hoge eisen aan ICT? En zoekt u een ambitieuze partner die u écht verder brengt? De oplossing vindt u dichtbij, in Zeeland. Fancit ontzorgt u van A tot Z. Bijvoorbeeld met datagedreven IT support Vlissingen.

ICT-zekerheid

Fancit zorgt sinds 2013 voor een een vernieuwend geluid in de ICT-wereld: ‘ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken’. Vanuit onze vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland) bieden we inmiddels honderden ondernemers ICT zekerheid en beschikbaarheid. Plukt u binnenkort ook de vruchten van ICT-oplossingen die snel, veilig en altijd beschikbaar zijn?

Specialist in uw branche

Met onze dienstverlening richten we ons specifiek op groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. We kennen de systemen, specifieke uitdagingen en weten als geen ander welke ICT oplossingen u nodig hebben voor continuïteit en groei.

Persoonlijk en professioneel

Met ons team van hooggeschoolde specialisten pakken we de zaken net wat anders aan dan u waarschijnlijk gewend bent. Professioneel en persoonlijk. Online support Vlissingen nodig? Uw vaste contactpersoon is laagdrempelig bereikbaar voor al uw vragen en gecommuniceerd in begrijpelijke taal. Ook bij u op locatie.

Datagedreven

Meten is weten. Met een datagedreven aanpak houden we uw netwerk, servers en computers fit. Vaak zonder dat u het merkt. We monitoren, beveiligen, updaten en grijpen waar nodig proactief in. Vernieuwende IT support Vlissingen die zich ruimschoots heeft bewezen. Ook u gaat het ervaren: storingen worden zeldzaam.

Vast bedrag per maand

Onze ICT service Bergen op Zoom bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon goed tot excellent. Voor een vast bedrag per maand en passend bij iedere fase van uw ondernemerschap.