IT systeembeheerder Zierikzee Fancit: zekerheid voor vast bedrag per maand

Stelt u hoge eisen aan uw ICT-omgeving, maar wilt u er zelf eigenlijk niet over nadenken. Treed in de voetsporen van honderden ondernemers en kies ook voor IT systeembeheerder Zierikzee Fancit. Dan ervaart u binnenkort ook het comfort van ICT-zekerheid en -beschikbaarheid voor een vast bedrag per maand.

Uit Zeeland

Wellicht hebt u de paarse pauw uit het Fancit-logo wel eens voorbij zien komen op de Zeeuwse wegen. We bestaan sinds 2013 en ons team van hooggeschoolde specialisten werkt vanuit Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland). Vanuit deze vestigingen zijn we hard op weg naar landelijke dekking.

Meten is weten

Als IT systeembeheerder Zierikzee pakken we de zaken anders aan dan u waarschijnlijk gewend bent. Onze focus ligt op het voorkomen van storingen. Met een geavanceerde aanpak houden we uw systemen FIT. Preventief en proactief. Zodat u en uw medewerkers veilig, snel en efficiƫnt kunnen werken. En niet gehinderd worden door vervelende storingen.

Vast contactpersoon

Hebt u vragen over systeembeheer Zierikzee? Of support nodig? Bij Fancit kunt u altijd een beroep doen op uw vaste contactpersoon. Goed in zijn/haar vak en helder in de communicatie. Want ook complexe ICT-zaken leggen we in begrijpelijke taal uit.

Vast bedrag per maand

Fancit is uw ICT-partner in iedere fase van uw ondernemerschap. We bieden onze dienstverlening in meerdere FIT-levels aan. Van gewoon goed tot excellent, voor een vast bedrag per maand. En vanzelfsprekend is er altijd ruimte voor maatwerk. Meer weten? Als u contact met ons opneemt is een vrijblijvende afspraak snel gemaakt.