Kantoor automatisering Bergen op Zoom: Fancit regelt het van A tot Z

Als ambitieuze ondernemer wilt u elke dag beter. Met Fancit haalt u het maximale uit de nieuwste digitale mogelijkheden. Onze hooggeschoolde specialisten staan klaar om uw kantoor automatisering Bergen op Zoom van A tot Z te regelen.

Uit Zeeland

Fancit zorg sinds 2013 voor een vernieuwend geluid in de IT-wereld. ‘ICT is als ademen. Je wilt er niet over nadenken.’ Vanuit onze vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland) ontzorgen we honderden groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken.

Vast contactpersoon

Persoonlijk contact en heldere communicatie vormen de rode draad in onze excellente dienstverlening. Support nodig? Of hebt u vragen over uw kantoorautomatisering Bergen op Zoom? Uw vaste contactpersoon staat klaar om u snel, vakkundig en in begrijpelijke taal te helpen. Persoonlijk en professioneel.

Van A tot Z

Kantoor automatisering Bergen op Zoom van Fancit is een belangrijke basis voor continuïteit, groei en meer werkplezier. We bieden totale ontzorging. Van wifi tot telefonie en van back-ups tot beveiliging. Als professional partner van Microsoft 365 weten wij bovendien als geen ander wat u en uw medewerkers nodig hebben om veilig, snel en efficiënt samen te werken. Thuis én op kantoor.

Slimme oplossingen

Bij Fancit zijn we gespecialiseerd in schaalbare oplossingen, passend bij uw wensen, toekomstplannen en budget. We brengen uw ICT-omgeving op het gewenste niveau en houden uw systemen ook na de geruisloze implementatie FIT.

Vast bedrag per maand

Onze service bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon goed tot excellent. Voor iedere fase van uw ondernemerschap bieden we passende oplossingen, voor een vast bedrag per maand. Vrijblijvend kennismaken? We komen graag bij u langs.