Kantoor automatisering Goes: Fancit regelt het van A tot Z

Veilig, efficiƫnt, snel en met plezier werken. Dat wil toch iedereen? Kantoorautomatisering Goes van Fancit maakt het mogelijk, zonder dat u er zelf over na hoeft te denken. We ontwerpen, implementeren en beheren. En houden uw systemen fit. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand.

Uit Zeeland

Voor een goede ICT partner hoeft u de provincie Zeeland niet uit. Fancit is onder meer gevestigd in Goes. Een team van hooggeschoolde specialisten staat klaar om uw kantoor automatisering van A tot Z te regelen. Van wifi tot telefonie en van back-ups tot beveiliging. Schaalbare oplossingen, passend bij uw wensen, toekomstplannen en budget.

Partner Microsoft 365

Online vergaderen. Tegelijkertijd in een document werken. Informatie veilig opslaan. Fancit is professional partner van Microsoft 365 en heeft alles in huis wat u nodig hebt om veilig, snel en efficiƫnt samen te werken. Ook voor thuiswerkers.

Zekerheid en beschikbaarheid

Bij Fancit pakken we kantoor automatisering anders aan dan u waarschijnlijk gewend bent. Met onze vernieuwende aanpak garanderen we ICT-zekerheid en -beschikbaarheid. Met geavanceerde tools meten we doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving en waar nodig grijpen we meteen in. Storingen worden zeldzaam.

Persoonlijk en professioneel

ICT’ers die in begrijpelijke taal complexe ICT-zaken uitleggen? Welkom bij Fancit. Uw vaste contactpersoon is goed bereikbaar, communiceert helder en schakelt snel. Persoonlijk en professioneel.

Vast bedrag per maand

Onze service bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon goed tot excellent. Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen FIT.

Kennismaken

Honderden bedrijven profiteren dagelijks van kantoorautomatisering van Fancit. Op onze website leest u daar meer over. Uiteraard komen we ook graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.