Kantoor automatisering Middelburg. Fancit regelt het van A tot Z

Een excellente ICT-omgeving is een belangrijke basis voor werkplezier, continuïteit en groei. Met kantoorautomatisering Middelburg van Fancit haalt u het maximale uit de techniek. Zonder dat u er zelf druk mee bent. Want ICT is als ademen. Als ondernemer wilt u er niet over nadenken.

ICT-partner uit Zeeland

Wellicht hebt u de paarse Fancit-pauw al eens gespot op de Zeeuwse wegen. We zijn gevestigd in Goes en hebben ook een kantoor in Kootwijkerbroek (Gelderland). Met een vernieuwende aanpak bieden we honderden ondernemers dagelijks ICT zekerheid en beschikbaarheid. We ontzorgen groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken.

Van A tot Z

Fancit regelt uw kantoor automatisering Middelburg van A tot Z. We inventariseren, implementeren en beheren. Van wifi tot telefonie en van back-ups tot beveiliging. Schaalbare oplossingen, passend bij uw wensen, toekomstplannen en budget.

Partner Microsoft 365

Als professional partner van Microsoft 365 weten wij als geen ander wat u en uw medewerkers nodig hebben om veilig, snel en efficiënt samen te werken. Thuis én op kantoor.

Persoonlijk en professioneel

ICT ingewikkeld? Bij Fancit bent u altijd verzekerd van een vast contactpersoon voor kantoor automatisering Middelburg, dat ook complexe ICT-zaken in begrijpelijke taal uitlegt. Vragen? We zijn laagdrempelig bereikbaar via telefoon, chat en e-mail. 

Vast bedrag per maand

Dankzij onze datagedreven aanpak worden storingen zeer zeldzaam. Fancit houdt uw systemen fit, voor een vast bedrag per maand. Kennismaken? Neem contact met ons op dan is een vrijblijvende afspraak snel gemaakt.