ICT werkplek beheer Kapelle: zekerheid voor een vast bedrag per maand

Als ambitieuze ondernemer wilt u elke dag vooruit. Dat vraagt om slimme ICT-oplossingen en datagedreven systeembeheer Kapelle van Fancit. Wij garanderen dat uw team elke dag efficiënt, veilig en met plezier kan werken. Kies ook voor ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand.

ICT-partner uit Zeeland

Fancit zorgt sinds 2013 voor een vernieuwend geluid in de ICT-wereld: ‘ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken’. Vanuit onze vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland) ontzorgen we dagelijks honderden ondernemers met werkplek beheer Kapelle.

Onze diensten

Fancit levert op ICT-gebied alles wat u nodig hebt voor continuïteit en groei. Werkplekken, telefonie, (cloud)oplossingen, (wifi)netwerken, back-ups en uitstekende beveiliging. Fancit ontwerpt en regelt het van A tot Z.

Microsoft partner

Samenwerken wordt steeds gemakkelijker dankzij de nieuwste digitale mogelijkheden. Thuis én op kantoor. Op zoek naar een online werkplek Kapelle? Als professional partner van Microsoft 365 weten wij als geen ander wat u en uw medewerkers nodig hebben.

Meten is weten

Met een datagedreven aanpak en geavanceerde tools houdt Fancit uw systemen Fit. Onze specialisten controleren, updaten, beveiligen en maken backups. Preventief en proactief. Ook u gaat de vruchten plukken van ons werkplek beheer kapelle dat storingen zeldzaam maakt.

Vast contactpersoon

Support nodig? Uw vaste contactpersoon van Fancit staat voor u klaar om u snel en deskundig te helpen. En in begrijpelijke taal.

Vast bedrag per maand

Wilt u ook fitte systemen voor een vast bedrag per maand? Onze excellente dienstverlening is er voor iedere fase van uw ondernemerschap. U hebt bij werkplekbeheer Kapelle de keuze uit meerdere pakketten, flexibel en transparant. Meer weten? Als u contact met ons opneemt, is een vrijblijvende afspraak snel gemaakt.