Online werkplek Zierikzee? Fancit regelt het van A tot Z

‘ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken’. Daarom neemt Fancit dagelijks honderden ondernemers alle ICT-zorgen uit handen. Cloud werkplekken Zierikzee telefonie, (cloud)oplossingen, (wifi)netwerken, back-ups en uitstekende beveiliging. Wij ontwerpen en regelen het van A tot Z.

ICT-partner uit Zeeland

Naar een professionele en persoonlijke ICT-partner hoeft u niet ver te zoeken. Fancit is onder meer gevestigd in Goes en is hard op weg naar landelijk dekking. Onze klanten komen uit Zeeland en ver daarbuiten. We ontzorgen huisartsen, groothandels, industrie en food en agro met excellente dienstverlening voor een vast bedrag per maand.

Werken in de cloud

Wellicht denkt u net als veel andere ondernemers na over de meerwaarde van een online werkplek Zierikzee voor uw medewerkers. Een persoonlijk gesprek en een gratis 0-meting leiden tot heldere inzichten. Als strategisch partner zijn we gespecialiseerd in schaalbare oplossingen, passend bij uw budget en ambities.

Handig voor thuiswerkers

Een cloud werkplek Zierikzee is onder meer erg handig voor thuiswerkers. Via het internet hebben ze overal toegang tot belangrijke programma’s en gegevens. Maar online werken biedt u als ondernemer ook belangrijke voordelen. De veiligheid is bijvoorbeeld altijd up-to-date en u kunt besparen op uw eigen IT-beheer.

Fancit heeft de oplossing

Ook op het gebied van een werkplek in de cloud is er van alles mogelijk. Als professional partner van Microsoft 365 kan Fancit u volledig ontzorgen. We adviseren u graag over de oplossingen die het beste aansluiten bij uw organisatie. Voor nu en in de toekomst. Dat doen we op basis van uw wensen, onze expertise en een nulmeting.

Kennismaken?

Ons team van hooggeschoolde specialisten staat klaar om ook uw bedrijf verder te helpen. Maar laten we eerst eens vrijblijvend kennismaken. Als u contact met ons opneemt, is een afspraak snel gemaakt.