Beheer en onderhoud van ICT systemen

Als ondernemer wilt u vooruit. U heeft ICT-oplossingen nodig die snel, veilig en altijd beschikbaar zijn. Dat vraagt om ICT-beheer en ICT-onderhoud van het hoogste niveau. Met een datagedreven aanpak houdt Fancit uw netwerk, servers en computers FIT. Preventief en proactief.

Meten is weten

Onze analisten meten met geavanceerde tools doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. Werken alle kritieke services naar behoren? Zijn er updates beschikbaar? Zijn er meldingen over datalekken bij grote, internationale softwareleveranciers? Wij monitoren 24/7, zonder dat u het merkt. Een geruststellende gedachte.

Storingen voorkomen

Storingen voorkomen is beter dan storingen moeten oplossen. Want stilstand kost geld. Wij houden uw systemen in topconditie. We voeren updates door, maken back-ups, controleren en beheren. Onze datagedreven aanpak – uniek in Nederland – is een garantie voor een extreem laag storingspercentage.

Probleem snel opgelost

Is er ondanks het optimale ICT-beheer en ICT-onderhoud toch een storing in uw netwerk? Onze slimme software vertelt precies waar het probleem zit. Hierdoor kunnen we meteen in actie komen en is de storing doorgaans snel verholpen. Vanzelfsprekend houdt uw vaste contactpersoon u op de hoogte van de voortgang.

Vast bedrag per maand

Het ene bedrijf is het andere niet. Daarom laten we u bij Fancit graag zelf bepalen welke ondersteuning u nodig heeft voor ICT-beheer en ICT-onderhoud. Uiteraard behoort samenwerking met uw eigen ICT-medewerker ook tot de mogelijkheden. Wij houden uw systemen FIT, voor een vast bedrag per maand.