ICT Ondersteuning

ICT moet altijd en overal beschikbaar zijn. Want zonder ICT geen business. Gelukkig kunt u altijd een beroep doen op ICT-ondersteuning van Fancit. Uw vaste contactpersoon spreekt uw taal en staat altijd voor u klaar. Snel en daadkrachtig.

Laagdrempelig bereikbaar

Hebt u een eenvoudige vraag? Of is er een ingewikkeld probleem? Moet er iets gewijzigd worden?  Wij zijn laagdrempelig bereikbaar om u en uw medewerkers te ondersteunen. Dit doen wij telefonisch, per chat of via onze website.

Snel opgelost

Hapert de printer? Heeft u extra werkplekken nodig of is er een verdachte mail binnengekomen? Bij Fancit vinden we het vanzelfsprekend om snel de gewenste ondersteuning te bieden. Vaak kan dat op afstand, maar we helpen u ook graag op locatie. Onze organisatie is zo ingericht dat we razendsnel kunnen schakelen. De auto’s van onze support consultants staan startklaar.

Problemen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Zonder dat u er iets van merkt, monitort Fancit daarom dagelijks de fitheid van uw systemen. Zwakke schakels pakken we ogenblikkelijk aan. Zo zijn we problemen altijd een stap voor.

Ondersteuning voor een vast bedrag per maand

Wilt u ondersteuning en monitoring voor een vast bedrag per maand, zodat u niet voor verrassingen komt te staan? Met FIT nemen wij de totale verantwoordelijkheid voor uw ICT-omgeving. Samenwerking met uw interne ICT-medewerker behoort uiteraard tot de mogelijkheden.