ICT Implementatie

Met slimme ICT-oplossingen draagt Fancit bij aan de continuïteit en groei van uw bedrijf. We worden graag maximaal uitgedaagd en hebben veel ervaring met oplossingen die ondernemers écht verder helpen. Van industrie tot groothandel en van kantoor tot huisartsenpraktijk.

Strategisch partner

Wat zijn uw ICT-uitdagingen op dit moment? En wat staat er voor de komende jaren op de planning? Persoonlijke gesprekken en de gratis 0-meting leiden tot heldere inzichten. Bij Fancit kijken we naar vandaag, maar zeker ook naar morgen en de verdere toekomst. Als strategisch partner zijn we gespecialiseerd in schaalbare oplossingen, passend bij uw budget en ambities.

Voor al uw ICT-zaken

We begrijpen dat u zelf te druk bent om uitvoerig over ICT-zaken na te denken. Terwijl u zich op uw business richt, ontwerpen en implementeren wij de excellente ICT-omgeving die uw bedrijf nodig heeft. Van werkplekken tot (cloud)servers en van netwerk tot beveiliging. Inclusief de benodigde afstemming met leveranciers en het informeren van de medewerkers.

Geruisloze implementatie

Tientallen klanten kunnen erover meepraten. Dankzij onze beproefde methode en jarenlange ervaring slaagt Fancit er keer op keer in om de implementatie van nieuwe ICT-oplossingen probleemloos te laten verlopen. De continuïteit van uw onderneming staat altijd voorop.

Zekerheid en beschikbaarheid

Ook na de implementatie kunt u op ons rekenen. Voor een vast bedrag per maand blijven we u proactief adviseren, bieden we ondersteuning en houden we uw systemen FIT.