Farm Pack over Fancit

Farm Pack is producent van  diepvries suikermaïs en soft-fried groenten. De maïs wordt in de regio geteeld en binnen een paar uur in de fabriek behandeld, ingevroren en daarna verpakt. De overige groenten worden lokaal afgenomen en daarna verwerkt en verpakt bij Farm Pack. De verpakte maïs en groente worden vervolgens zowel nationaal als internationaal verkocht aan de horeca, food industry en retail. Fancit is de lokale IT partner die de aanleg en het beheer van het (WiFi) netwerk, de serveromgeving en de werkplekken, verzorgd. Voor de ondersteuning van de eindgebruikers maakt Farm Pack gebruik van de support afdeling van Fancit. We spraken met Linda de Regt, de directeur van Farm Pack bv.

Jullie verwerken lokale producten en vermarkten die internationaal. Kunt u wat zeggen over dit proces?

We verwerken suikermaïs en andere groenten door ze te behandelen, in te vriezen en te verpakken. De maïs wordt door ons hier in de regio geteeld. Na het invriezen en verpakken worden onze producten zowel in Nederland als daarbuiten verkocht. De producten worden verwerkt door de horeca en in de food industry. Daarnaast liggen onze producten met name in West-Europa, in de winkels.

Is jullie positie uniek in de markt en waar komt dat door?

In de wereld van diepvries producenten zijn een we een compacte, maar wel flexibele speler. Onze manier van voedsel verwerken is uniek. Daarnaast is de weg van het land naar verpakt product erg kort. Zo wordt is de maïs binnen vier uur na de oogst, verwerkt en ingevroren.

Welke rol speelt de ICT in het succes van het bedrijf?

Een steeds grotere rol, want door de groei van het bedrijf, willen we sturen op data. Daarnaast willen we automatiseren  waarbij ook verbindingen tussen verschillende systemen wordt gelegd.

Sluit de dienstverlening van Fancit aan bij de behoeften die jullie op IT gebied hebben?

Zeker, een eigen ICT verantwoordelijke is nu niet haalbaar. Bovendien kan één persoon niet de kennis en ervaring hebben die Fancit ons biedt. We ervaren de dienstverlening van Fancit als pro-actief. Omdat ze ons bedrijf en onze processen kennen, werken we beter samen zodat systemen goed functioneren en maximaal benut worden.

Kunt u vertellen hoe u en uw mensen support ervaren?

De medewerkers van Fancit zetten zich vol overgave in om onze processen te onderhouden en verbeteren. Dit merk je aan de actieve houding en de doelgerichte aanpak wanneer ze voor ons aan het werk zijn.

Wat is Fancit voor u, in één zin?

Fancit is een betrouwbare partner die IT optimaal inzetbaar maakt.

Wat kenmerkt de samenwerking met Fancit volgens u? Wat waardeert u het meest?

Vertrouwen! Omdat wij de taal ICT niet spreken, moeten we dat aan iemand toevertrouwen. We merken dat Fancit dit vertrouwen waardeert en echt  in ons belang meedenkt. Daarnaast is het prettig dat we met  vaste jongens te maken hebben, die uit onze regio komen. Terwijl die rugdekking krijgen van de rest van Fancit. Door de samenwerking met Fancit groeien we als bedrijf ook op het gebied van professionaliteit.

ICT zekerheid voor een vast bedrag per maand

Bekijk de pakketten