Uitnodiging webinar huisartsen

Uitnodiging voor 15 maart 2022 van 19.30-21.00

Is uw praktijk Digitaal Veilig & Gezond?

“Ik heb een mail geopend en toen was het al te laat! Ik ben gehackt!’’

Gevolgen van Malware – Phishingmail – Ransomware kunnen desastreus zijn. We lezen het regelmatig in het nieuws. Dat u niet altijd de bedreigingen ziet, wil niet zeggen dat ze er niet zijn. Wel zijn er beschermmaatregelen te implementeren!

In ons land is een sterk & georganiseerde eerstelijnsgezondheidzorg van groot belang. De onderlinge samenwerking tussen de zorgverleners neemt steeds meer toe en is ook nodig om de patiënt optimaal te behandelen. Hoe zorgt u voor een onderlinge veilige digitale samenwerking, ook in uw praktijk?

Wij delen graag met u onze uitgebreide kennis en ervaringen over het digitaal veilig samenwerken en inzicht in wat er zoal op uw afkomt. We vullen het aan met nuttige praktijkvoorbeelden en handreikingen. U beschikt straks over een stevig ‘fundament’ voor veilig werken.  

Wij nodigen u van harte uit voor deze unieke, digitale informatiebijeenkomst op dinsdag 15 maart 2022. Deze vindt online plaats via MS Teams live event. Deze unieke bijeenkomst wordt georganiseerd door de ABN AMRO BankFancit en Van Ree Accountants. Hieronder vindt u het programma voor deze avond.

Programma

19.30 uur                      Inbellen bij het MS Teams live event

19.45 uur                      Welkom en toelichting op het programma

19.50 uur                      Veilig zaken doen? Beperk jouw cyber risico!
                                     door Rob Boelens en Els Hogenbirk, ABN AMRO Bank

20.10 uur                      Kansen in samenwerken – het beheersen van risico’s
                                     door Johan Arends LLM AA RB, Van Ree Accountants

20.30 uur                      Welke maatregelen kun je treffen?
                                     door Mathias Weststrate, Fancit

20.50 uur                      Gelegenheid voor vragen

Aanmelden
U kunt zich tot uiterlijk 8 maart 2022 aanmelden via de website van Van Ree Accountants www.vanreeaccountants.nl/agenda

Wij zien er naar uit u op deze avond digitaal te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Rob Boelens                 ABN AMRO

Els Hogenbirk               ABN AMRO

Johan Arends               Van Ree Accountants

Mathias Weststrate       Fancit

Van Ree Accountants in de zorg – Kansen in samenwerken

Van Ree Accountants en Finance Consultants ontzorgen praktijken. Veel huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere medici maken gebruik van de dienstverlening van Van Ree. Medici ervaren de meerwaarde van Van Ree door de kennis van de markt. Het werken met vaste contactpersonen en de korte lijnen zijn aansprekend. De persoonlijke benadering en de heldere prijsafspraken worden zeer gewaardeerd. Johan Arends praat u bij over wat er op u afkomt en welke stappen u kunt nemen bij samenwerken. Vragen die aan bod komen zijn: Voor welke samenwerkingsvorm kies ik? Wat is fiscaal aantrekkelijk? Hoe vang ik de risico’s op? Tot slot geven wij advies inzake een juridische en fiscale check. Een juridisch goed onderbouwde en afgewogen keuze maken is namelijk belangrijk voor alle partijen. Ook in het kader van digitaal met elkaar samenwerken.

Fancit – Welke maatregelen kun je treffen?

Hoe gaat een hacker te werk? En wie zijn zij? Deze avond neemt Fancit u aan de hand van een praktijkvoorbeeld mee in de wereld van een hacker. Fancit levert de ICT-zekerheid en -beschikbaarheid waar praktijken aan moeten voldoen om zich te beschermen tegen hackers. Fancit voorziet werkplekken van een beheerde beveiliging en updates zodat patiëntgegevens nooit in handen van een ander komen. Bij een bedreiging komt men meteen in actie. Fancit heeft tegelijkertijd kennis van alle bekende huisartsinformatiesystemen (MicroHIS, Promedico, ChipSoft, OmniHIS, Medicom), VECOZO-certificering en zorgkoppelingen met apotheken en zorgcentra. Als specialist in de medici-branche kan u hulp worden geboden bij het beantwoorden van de vraag: “Welke maatregelen kan ik treffen?’’ Mathias Weststrate, directeur van Fancit, helpt u bij het beantwoorden van deze vraag.

ABN AMRO Bank – Veilig zakendoen? Beperk jouw cyber risico!

Cybercrime ontwikkelt zich steeds sneller tot het belangrijkste risico voor zorgondernemers. Door de stijging van Cyber incidenten zoeken zorgondernemers in toenemende mate ondersteuning bij het beveiligen en beschermen van alle gevoelige informatie. Zorgondernemers komen hierbij voor allerlei keuzes te staan: Wat moet ik allemaal beschermen? Met welke middelen? Wat speelt er naast technologie nog meer een rol in Cyber Security?  Als financiële dienstverlener is dit onderwerp al jaren ‘top of mind’. Rob Boelens en Els Hogenbirk, Sectorspecialisten bij ABN AMRO delen graag hun ervaringen over de urgentie en waarde rondom Cyber Security voor medici. Want dat het urgent is, bewijzen de cijfers wel.