wat doen wij? ict is als ademen.

Wat doen jullie nu eigenlijk?

Grappig. “Wat doen jullie nu eigenlijk?” Deze vraag krijg ik heel vaak. “Kun je nu is uitleggen wat jullie doen?” Het antwoord is dan steevast onze slogan “ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken”. Dus enerzijds nemen wij uw ICT-omgeving zo serieus als ademen, en anderzijds proberen wij u maximaal te ontzorgen door de interne ICT drempel weg te halen en eenvoudig in Jip en Janneke taal te communiceren.

Tjonge. Daar is goed over na gedacht zeg. Maar wat doen jullie nu eigenlijk echt? Dan probeer ik vaak de andere variant: u heeft vast wel een computer of tablet, die gebruikt u om te emaillen, documenten te bewerken te internetten en zaken te bewerken in uw CRM of ERP? Wij zorgen dat dit op een veilige en toegankelijk manier kan, en als er iets is, kun je ons altijd bellen en dan reageren wij heel snel. Onze echte sport is om zaken te voorkomen. Of, wanneer het echt mis is, u zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

Ik begrijp het. Maar dat doen toch heel veel ICT bedrijven? Klopt. Maar wat doen jullie dan anders? Nu komt het. U heeft gelijk, er zijn heel veel ICT bedrijven, en voor iedereen is er een doelgroep. Wat wij doen is inderdaad niet spannend. Een back-up verzorgen, uw systemen updaten, u te woord staan is geen rocket-science. Daarom gaat het erom hóe je het doet en mét wie je het doet.

Scherp hebben, welke klanten passen bij ons? Of bij wie passen wij? Welke mensen passen bij je cultuur. Persoonlijk zaken doen. Afspraak is afspraak. Goede prijs kwaliteit verhouding en in gesprek blijven. Wat is onze expertise, en wat kunnen wij of willen wij niet. Geen complexe verhalen, maar gewoon doen en daarbij ooghouden met geaccepteerde risico’s.

Wil je weten hoe wij het doen? Zie hieronder de resultaten van onze laatste klant enquête. Gemiddeld een 8.5!

(Nummer 5 is de hoogste score, nummer 1 de laagste score.)

Rutger Koerselman | Sales Consultant Passie voor de ander. Altijd een open en eerlijk advies, waarbij de klant centraal staat!

Zekerheid voor een vast bedrag per maand

Bekijk de pakketten