Zekerheid over ICT-kosten

Iedereen die zich bezig houdt met IT kent de opmerking wel: “Wat kost ICT toch veel geld en dan verandert het ook nog eens regelmatig”.

Het is een zeer terechte opmerking, want de levensduur van ICT-materialen ligt nu eenmaal niet zo hoog als een auto, toch? Of zit dit anders?

Laten we nu eens de auto/bus als voorbeeld nemen, deze wordt met grote regelmaat gebruikt en u rijdt gemiddeld zo’n 35.000 km per jaar. Dat is goed voor c.a. 100 km per dag oftewel 1,5 – 2 uur per dag, ca. 700 uur per jaar.

U kiest bewust voor een goede en veilige auto/bus om van locatie A naar B te gaan. Want u wilt niet stil komen te staan. Want dat kost u immers tijd (en dus geld) toch?

Laten we dit eens doortrekken naar ICT.

Uw bestanden, programma’s en het internet staan 24 uur per dag tot uw beschikking. Dat is goed voor 8760 uur per jaar. Net zoals uw auto moet dit goed onderhouden worden. Dit gebeurt doormiddel van o.a. updates, controles en fysiek onderhoud. Dit om de beschikbaarheid van uw IT-omgeving te garanderen, zodat u het altijd kunt gebruiken.

Dan hebben we het stukje beveiliging nog niet meegenomen en dit is wel noodzakelijk omdat alles aan het internet verbonden is. Wat vandaag de beveiligingsstandaard is, is volgend jaar alweer achterhaald. Dit maakt het onderhoud van een ICT-omgeving niet alleen complex, maar ook intensief!

Hoe gaan wij hier als Fancit mee om? Eenvoudig, we bieden u zekerheid over de beschikbaarheid van het netwerk en daarbij óók zekerheid over de kosten! Voor een vast bedrag per maand nemen wij al deze zorgen voor u uit handen. Wij zorgen dat uw ICT-omgeving 24 uur per dag tot uw beschikking staat. Hierdoor kunt u zorgeloos werken en uw tijd optimaal benutten door te doen waar u goed in bent.

Uiteraard kijken we verder dan enkel een maand. Wij kijken samen met u vooruit: wat zijn uw doelstellingen de komende jaren en welke kosten kunt u daarom verwachten voor uw IT-omgeving om mee te groeien? Kortom ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand!

ICT is als ademen. Je wilt er niet overdenken.

Bekijk onze pakketten